WHO ARE

QUI SOM

Autocars Domènech

L’origen de l’empresa és familiar i data d’abans dels anys 20 amb Josep Aguiló Miró (Mateuet), qui representa la primera generació, comença l’activitat de transport de viatgers per carretera amb els primers vehicles amb tracció a motor (taxis i omnibusos). Després, va continuar l’activitat amb el seu fill Josep Aguiló Amorós.

 

Posteriorment es transfereix l’empresa a Francisco Domènech Urgell qui representa la tercera generació, ja que és el gendre de Josep Aguiló Amorós i que portava més de deu anys treballant en aquesta empresa.

Actualment, hi treballa Francisco Domènech Aguiló, la quarta generació que se’n fa càrrec.

 

L’empresa al llarg dels anys, ha anat canviant de nom: Autocars Aguiló, Autocars Domènech, Transports Públics del Priorat i finalment, Transports Públics del Priorat i Domènech, S.L.

Mantenint, això sí, el prestigi de la marca Autocars Domènech, com a nom comercial.

 

Tot i aquests canvis de nomenclatura, l’objectiu i l’essència de l’empresa segueix sent la mateixa: donar un bon servei als clients.

 

Hem implantat uns sistemes de gestió de qualitat basats en les normes ISO 9001 de gestió de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental i la UNE 13816 de qualitat de servei de transport públic de viatgers, ISO 39001 de Seguretat Vial, això ens permet millorar la gestió de l’empresa i enfocant-la a la satisfacció del client.