LÍNIES REGULARS

LÍNIES REGULARS

Ens encarreguem de la concessió de línia regular La Figuera – Reus, amb filloles ( V-1283, T-30), amb els següents serveis:

Disposem de vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, vehicles controlats per satèl·lit ( Sistemes d’ajuda a l’explotació), identificadors lluminosos per saber quin trajecte estem realitzant, …, en compliment al Pla de Millora i foment de la Qualitat a la xarxa de serveis regulars, aprovat, basat amb el Decret 128/2003, de 13 de maig (DOGC núm. 3893, de 28/05/03).

L’expedició de bitllets i validació de targetes es fa al mateix vehicle, amb la possibilitat d’adquirir bitllets d’anada i tornada, abonaments multiviatge i targeta moneder, per gaudir de diferents descomptes.

També donem el servei d’adquisició i recàrrega de targetes del Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, a la nostra oficina del carrer Miquel Barceló 6 bis, de Falset.

Línies del Consell Comarcal del Priorat 

Les rutes F-1, F-2, F-3 i F-4 enllacen a Falset per poder continuar cap a Móra d’Ebre (Hospital) o cap a Reus, de les Rutes de la Línia regular La Figuera – Reus (V-1283, T-30) amb Filloles. 

I estan destinades a viatgers que, conjuntament amb el transport escolar, desitgin traslladar-se a Falset o a alguna població de la seva ruta, sempre i quan hi hagi lloc als vehicles.

Des del 14 de septembre del 2015 realitzem la F-5 un servei a demanda desde Ulldemolins a Falset.

Necessita un servei especial?

Servei de Transport Personalitzat

PRESSUPOST