MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

QUI SOM

Autocars Domènech

MISSIÓ DE TPPD

Actualment, hi treballa Francisco Domènech Aguiló, la quarta generació que se’n fa càrrec. L’empresa al llarg dels anys, ha anat canviant de nom: Autocars Aguiló, Autocars Domènech, Transports Públics del Priorat i finalment, Transports Públics del Priorat i Domènech, S.L.U.

Mantenint, això sí, el prestigi de la marca Autocars Domènech, com a nom comercial.

Tot i aquests canvis de nomenclatura, l’objectiu i l’essència de l’empresa segueix sent la mateixa: donar un bon servei als clients.

Hem implantat uns sistemes de gestió de qualitat basats en les normes ISO 9001 de gestió de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental i la UNE 13816 de qualitat de servei de transport públic de viatgers, ISO 39001 de Seguretat Vial, això ens permet millorar la gestió de l’empresa i enfocant-la a la satisfacció del client.

VISIÓ DE TPPD

La visió de futur de Transports Públics del Priorat i Domènech S.L. és ser una empresa de referència de transport de viatgers per carretera amb autocar, a la província de Tarragona i si cap a Catalunya, amb el que comporta ser una PIME en aquest sector, que sigui respectada per les altres empreses, i que sigui valorada pel conjunt dels seus valors com a empresa.

Volem consolidar la posició dins el nostre radi d’acció més pròxim, Priorat, Ribera d’Ebre, Baix Camp i Terra Alta, així com aprofitant noves oportunitats que es presentin d’ampliació del negoci, per fer créixer aquest radi d’acció .

Potenciant la disminució de l’ús dels vehicles propis, donant un servei acurat a les necessitats, afavorint la mobilitat pública de les persones amb les expedicions que realitzem i les possibles ampliacions de les mateixes.

Amb tot això, i un bon manteniment dels nostres vehicles, contribuirem a millorar la salut mediambiental, reduint les emissions tòxiques a l’atmosfera.

Així mateix, en un futur pròxim, volem veure la nostra flota, tancada a unes instal·lacions adequades i dignes al nostre volum, a la zona de Falset.

 

Tot això ho aconseguirem:

 • Treballant amb la serietat que ens caracteritza.
 • Donant un molt bon servei.
 • Ser una empresa econòmica i mediambientalment sostenible i eficients amb costos.
 • Essent una empresa model, de referència, tecnològicament avançada i amb un parc mòbil modern.
 • Aprofitant l’aportació de la professionalitat de tots els nostres treballadors.
 • Seguir dirigint l’empresa amb respecte pels valors humans, que ens ha caracteritzat fins al moment, reforçant una millor convivència amb tot l’equip.

VALORS DE TPPD

Els valors que Transports Públics del Priorat i Domènech S.L. vol transmetre als nostres clients i treballadors són:

 • La serietat oferta, amb quatre generacions d’història.
 • La seguretat de viatjar amb total confiança, complint escrupolosament amb les normatives vigents, que afecten al nostre sector.
 • Conductors degudament capacitats.
 • Amb la direcció de l’empresa, compromesa amb la gestió de qualitat i del Medi Ambient i amb la satisfacció dels clients. Mitjançant les certificacions, per part de l’empresa internacionalment reconeguda SGS, de les normes ISO 9001 i 14001 i UNE 13816 de Transport Públic de Viatgers.
 • Amb les autoritzacions administratives, tant dels serveis que realitzem, com dels vehicles, així com la de la mateixa empresa.