Qui som

Gairebé 100 anys dedicats al transport de viatgers

Autocars Domènech som una empresa centenària i d’origen familiar dedicada al transport de viatgers per carretera. D’ençà que a principis del segle XX Josep Aguiló Miró (Mateuet) va iniciar l’activitat amb els primers vehicles de tracció mecànica (taxis i òmnibus), l’objectiu de l’empresa ha estat sempre el mateix: oferir el millor servei als nostres clients.

Actualment, és Francisco Domènech Aguiló qui es fa càrrec de l’empresa. És ja la quarta generació al capdavant d’Autocars Domènech. Va agafar el relleu del seu pare, Francisco Domènech Urgell, qui a la vegada havia continuat amb la tasca de Josep Aguiló Amorós, el seu sogre i fill d’en Mateuet.

Reprodueix vídeo

Una empresa en creixement

+ 0
anys d'història
+ 0 mil
passatgers anuals
+ 0
trajectes anuals

Visió i compromís

Transports Públics del Priorat i Domènech volem continuar sent una empresa de referència en el transport de viatgers per carretera. Som una empresa amb valors que durant molts anys s’ha guanyat la confiança dels particulars, les empreses i les institucions que han fet ús dels nostres serveis d’autobús i taxi.

Consolidada a la província de Tarragona, en les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre, el Baix Camp i la Terra Alta, tenim per objectiu mantenir el nostre compromís amb els usuaris i amb una mobilitat pública de qualitat i respectuosa amb el medi ambient.

Ens trobaràs a Falset, on hi ha ubicades les nostres instal·lacions, o allà on ens necessitis per acompanyar-te en el teu viatge.

Certificacions de qualitat i seguretat

Enfoquem qualsevol millora en la gestió de l’empresa per aconseguir la satisfacció del client.

ISO 9001

Gestió de qualitat

ISO 14001

Gestió ambiental

UNE EN 13816

Qualitat del servei de transport de viatgers

ISO 39001

Seguretat viària

UNE EN ISO 45001

Seguretat i Salut al treball

Valors que parlen de nosaltres

Contacta amb nosaltres

Hem rebut la teva sol·licitud

La teva consulta ha estat enviada. En breu, ens posarem en contacte amb tu mitjançant el correu electrònic o el telèfon que ens has facilitat.

Moltes gràcies