Línies regulars i horaris

Línies regulars

Autocars Domènech ens encarreguem del transport de persones en línies regulars. La prestació del servei compleix amb el Pla de millora i foment de la qualitat a la xarxa de serveis regulars de Catalunya.

Entre altres, disposem de vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, vehicles controlats per satèl·lit i identificadors lluminosos per informar els usuaris del trajecte que s’està realitzant.

Línies del Consell Comarcal del Priorat

Les línies del Consell Comarcal del Priorat poden ser utilitzades per persones que desitgin traslladar-se a Falset o a alguna població de les rutes de transport escolar.

Cal tenir en compte que únicament se’n pot fer ús si hi ha places disponibles, ja que la finalitat primera del servei és el transport d’alumnes dels centres escolars. Així mateix, al marge del transport escolar, es realitzen altres viatges en aquestes rutes.

Expedició de bitllets i validació de targetes

L’expedició de bitllets i validació de targetes es fa al mateix vehicle, amb la possibilitat d’adquirir bitllets d’anada i tornada, així com abonaments multi viatge, per gaudir de diferents descomptes.

També donem el servei d’adquisició i recàrrega de targetes del Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona. En aquest cas, cal adreçar-se a la nostra oficina situada a la nau de la Carrer Carretera de Móra, 8; de Falset.

El pagament de bitllets es pot realitzar amb targeta bancària.

Més informació

Consulteu la disponibilitat del servei al 977 831 871, diàriament fins les 12 h.

Contacta amb nosaltres

Hem rebut la teva sol·licitud

La teva consulta ha estat enviada. En breu, ens posarem en contacte amb tu mitjançant el correu electrònic o el telèfon que ens has facilitat.

Moltes gràcies